Leon Ochenduszko – najmłodszy właściciel Galleona

Leon Ochenduszko - Restauracja Galleon Buszkowice - 2

Nasz najmłodszy właściciel Leon Ochenduszko miał niezwykłą okazję oraz ogromną przyjemność odbycia praktyk pracując w restauracji Bottiglieria 1881 w Krakowie – jedynej w Polsce restauracji z dwiema gwiazdkami Michelin. To pozwoliło mu zdobyć kolejne cenne doświadczenie i rozwinąć jeszcze bardziej swoje umiejętności.

Przez długi czas współpracował i obecnie na bieżąco utrzymuje kontakt z najlepszymi, doświadczonymi kucharzami, zdobywając nowe umiejętności oraz poznając tajniki kuchni gourmet.

W czasie pracy w najlepszej restauracji w Polsce, nasz kucharz miał okazję poznać różnorodne techniki kulinarne, poznał nowe kompozycje smakowe. Praca w tak wymagającej restauracji pozwoliła mu na zdobycie wiedzy na temat najnowszych trendów w gastronomii.

Syn właścicieli, dzięki swojemu doświadczeniu w Bottiglieria 1881, nauczył się tworzyć dania z najwyższej półki, zachowując przy tym własny styl i pomysłowość. Połączył swoje nowe umiejętności z tradycyjnymi technikami kulinarnymi, tworząc wyjątkowe dania, które zadowolą nawet najbardziej wymagających koneserów kuchni.

Podziel się:

Spis treści

Inne inspiracje

Aby zapewnić najwyższą jakość przeglądania, nasza strona korzysta z plików cookie. Więcej w naszej polityce prywatności.