Nasz rodzinny biznes

Nasz rodzinny biznes - Restauracja Gallleon - 2

Nasza firma to rodzinny biznes, który działa już od 43 lat na rynku. Od samego początku każdy z członków rodziny odgrywa swoją ważną rolę w prowadzeniu naszego przedsiębiorstwa. Zawsze stawialiśmy na jakość i profesjonalizm, co przekłada się na zadowolenie naszych Gości.

Oprócz restauracji, w naszej firmie prowadzimy także salon sukien ślubnych Angela przy ul. Grunwaldzkiej w Przemyślu oraz cukiernię na ul. Lwowskiej. Dzięki temu możemy zapewnić naszym klientom kompleksową obsługę, począwszy od organizacji przyjęcia weselnego, poprzez dekorację sali, zadbać o ich weselną garderobę, aż po wspaniałą słodką oprawę w postaci pięknych i pysznych tortów oraz ciast.

Nasza restauracja to nie tylko miejsce, gdzie można smacznie zjeść. To również miejsce, gdzie panuje ciepła i przyjazna atmosfera. Nasz personel zawsze stara się, aby nasi Goście czuli się jak w domu. Dzięki temu wielu z naszych stałych klientów traktuje naszą restaurację jak drugi dom.

Jesteśmy dumni z tego, że możemy prowadzić nasz rodzinny biznes i zapewnić naszym Gościom nie tylko wspaniałe jedzenie, ale także niezapomniane wrażenia. Nasza restauracja to miejsce, gdzie można celebrować rodzinne uroczystości, spotkać się z przyjaciółmi, czy po prostu zrelaksować oraz dobrze spędzić czas. Zawsze stawiamy na jakość i dbałość o szczegóły, aby każdy z naszych Gości czuł się wyjątkowo

Restauracja Galleon, zlokalizowana w Buszkowicach, oferuje wyjątkowe doznania kulinarno-wizualne. Właściciel, Leon Ochenduszko oraz jego syn Leon, tworzą potrawy, które łączą w sobie klasyczną i tradycyjną kuchnię z nowoczesnymi technikami kulinarnej sztuki.

Restauracja swoje uznanie zdobyła, dzięki wysokiemu poziomowi gastronomicznemu taty Leona, który zasłynął między innymi z pieczonych w całości ryb faszerowanych oraz wyrobów mięsnych, a smak dań, których nauczyła go jego mama odzwierciedlił w naszej restauracji.

Najmłodszy z właścicieli, któremu podstawy gastronomii zostały przekazane przez tatę, wprowadza do menu kuchnię tradycyjną w nowoczesnej odsłonie, opierając się na wiedzy nabytej m.in. podczas pracy w jedynej w Polsce restauracji z dwiema gwiazdkami Michelin.

Oboje właściciele stale podnoszą swoje kwalifikacje, odwiedzając i konsultując się z najlepszymi kucharzami z kraju i zza granicy, jeżdżąc po różnych targach gastronomicznych  i spotkaniach, co przekłada się na jakość serwowanych dań. Zmęczeni ciągłym kopiowaniem naszych pomysłów i przepisów przez restauracje z konkurencji w tym roku przekształcamy menu, tak aby zachwycało wizualnie i przede wszystkim zaskakiwało nowymi połączeniami smakowymi, przy czym będzie dostępne tylko u nas.

Jesteśmy jeszcze bardziej zdeterminowani i zmotywowani do działania, chcemy zaznaczyć i utrzymać swoją dotychczasową pozycje lidera na lokalnym rynku, a wszystko to po to, aby Państwo, czyli nasi obecni i przyszli Goście byli w stu procentach usatysfakcjonowani i mieli ochotę na jeszcze więcej.

Podziel się:

Spis treści

Inne inspiracje

Aby zapewnić najwyższą jakość przeglądania, nasza strona korzysta z plików cookie. Więcej w naszej polityce prywatności.